Akademi for Drivkraft

Nuværende status
Ikke tilmeldt
Pris
Gratis

Du er ikke tilmeldt dette kursus endnu

Velkommen til Akademi for Drivkraft!

Her får du adgang til vores onlinekursus i Drivkraft og personligt lederskab for musikere, komponister og branchepersoner.

Kurset har fokus på personligt lederskab, kreative processer, mod og handlekraft. Det er altså ikke lederskab forstået som music management, men lederskab forstået som evnen til at tage kloge, langsigtede beslutninger, og gå fra idé til handling.

Forløbet er med andre ord skræddersyet til dig, der ønsker at styrke din handlekraft, få mere fokus og fordybelse i dit arbejdsliv, og lære at sætte præcise mål, som du rent faktisk kan nå. Så kan du nemlig lettere gøre dine idéer og drømme til virkelighed, og skabe dig et arbejdsliv, som du elsker!

Hele forløbet består af tolv korte film med fokus på forskellige relevante emner indenfor personligt lederskab, kreative processer, projektforståelse og arbejdsstruktur.

For overblikkets skyld har vi inddelt undervisningen i fire kapitler:

  1. Personligt lederskab
  2. Idéudvikling og kreative processer
  3. Projektforståelse
  4. Værktøjskassen

Til hvert enkelt afsnit følger et arbejdsark med modeller, opgaver og spørgsmål, som skal sikre at du får mest muligt ud af forløbet, og får nogle gode redskaber med dig videre. Print PDF’en ud og lav opgaverne undervejs.

Du kan følge kurset i dit eget tempo, og se filmene hvor og hvornår det passer dig – og selvfølgelig lige så mange gange du har lyst. Men vi anbefaler at se dem i den rækkefølge de ligger i her.

Rigtig god arbejdslyst 🙂